Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı

Bu haber kez okundu.

Bir Delinin Hatıra Defteri gösterisi Londra'da

Dünya Tiyatrosu'nun en önemli klasiklerinden biri 16 Kasım Cumartesi günü Londra'da tiyatroseverlerle buluşuyor; Bir Delinin Hatıra Defteri. Londrama Oyuncuları şimdi de Rus edebiyatının en önemli yazarlarından, eleştirel gerçekçiliğin tiyatro tarihindeki öncü isimlerinden Nikolay Gogol'un kaleminden çıkan bu efsane oyunu Kuzey Londra Toplum Merkezi'nde sahneye taşıyor. Umut Ulaş Er'in yönettiği ve oynadığı Bir Delinin Hatıra Defteri; en güzel şeylerin hep üst sınıftan ve ayrıcalıklı insanlara sunulduğu bu dünyada yalnız ve yoksul birinin isyan çığlığını tüm evrene duyuruyor. Çevresinde günden güne ezilen alt sınıftan bir adam, imkansız  aşkının peşindeki  yürek parçalayan komik ve acıklı hikayesiyle izleyenleri de kendisiyle beraber bir girdapın içine çekiyor. Bir şekilde hep oyunun dışında bırakılan ve  kendine göre kurduğu bir takım alçakgönüllü hayaller her seferinde saraylı, soylu ya da ayrıcalıklı birileri tarafından elinden alınanların hikayesi  Bir Delinin Hatıra Defteri 16 Kasım Cumartesi günü saat 20'de Tottenham'da bulunan Kuzey Londra Toplum Merkezi'nde; 22 Moorefield Road N17 6PY.

16 Kasım 2019 Cumartesi günü Kuzey Londra Toplum Merkezi'nin sahnesinde sergilenecek. Oyunun bileti £15. 

Oyunla ilgili bilgi bilet ve rezervasyon için;
Umut Ulaş Er 07899940378
Mehmet Karakuş 07957396065






            BİR DELİNİN HATIRA DEFTERİ
                         - 2 Perde-
                       Nikolay Gogol
              ------------------------------
                  Yöneten ve Oynayan

                     UMUT ULAŞ ER


                16 Kasım 2019 Cumartesi
                         Saat     20.00
     Adres;Kuzey Londra Toplum Merkezi
                         (DAYMER) 
     Adres; 22 Moorefield Rd, Tottenham,          
                    London N17 6PY

Bilet satış noktaları;

Day-Mer ( Tottenham )

Londra Saz Okulu ( Stoke Newington) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.