Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Aktuel Event filiz altın kelebek ödül töreni kurban ayramı tv programı yeni transfer Yeşilçam günlerine

Bu haber kez okundu.

Diego Valdivia'nın Pianosundan Flamenko Melodileri

Piyanosuyla yepyeni bir Flamenko füzyonu yaratan ve eleştirmenler tarafından övgüyle söz edilen Diego Valdivia, 20. Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında müzikseverlerle buluşacak. 6 Flamenko dansçısı ve 5 müzisyenin Diego Valdivia’ya eşlik edeceği konser, 23 Kasım 2019 Cumartesi akşamı Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nda gerçekleşecek.

Henüz 5 yaşındayken piyano çalmaya başlayan Valdivia, Paco De Lucia Konservatuvarında eğitim aldı. 14 yaşında ilk şarkısı “Furia” yı besteledi. 17 yaşındayken bestelediği “Bahía” ve “La Caja de Música” şarkıları ilk albümünde yer aldı.

History, Discovery Channel, Canal Cocina, Tele 5, TVE, Antena 3 gibi kanallarda yayınlanan çeşitli televizyon programları ve reklamlar için yaptığı besteler sayesinde müziği tüm dünyada duyuldu.

Popüler dizi Game of Thrones’un soundtrack’ini Flamenko formunda çalan sanatçının bu yorumu Birleşik Krallık’ta “En İyi Düzenleme” seçildi.

Müzik çalışmaları sosyal ağlarda 20 milyondan fazla izlenen ve 1 milyondan fazla paylaşılan Valdivia, Flamenko köklerine bağlı kalarak ama aynı zamanda farklı müzik stillerinden ve ritimlerinden esin bularak yeni rotalar keşfediyor.

Türkiye’de ilk kez Antalya vereceği konserinde sanatçının piyanodaki yetenekli dokunuşlarına Flamenko ruhunu yansıtan dansçılar eşlik edecek.

23 KASIM 2019 - 20:30, AKM ASPENDOS SALONU

Biletler Biletix'te! www.biletix.com Biletix Çağrı Merkezi (0 216 556 98 00) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.