Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Geri dönüşüm Türk toplumu için COVID-19 aşı Gelir eşitsizliği Koronavirüs Türkler koronavirüs Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Aktuel Event

Bu haber kez okundu.

Dr. John Demartini ile 'Büyük Tecrübe'

Uluslararası üne sahip ‘The Breakthrough Experience’ ‘En Güçlü Yaşam Çözümleri ve Güçlendirme’ seminerinin yaratıcısı Dr John Demartini İngiltere’nin başkenti Londra’da Türk basınının temsilcileriyle biraraya geldi. Ocak 2020’deTürkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek olan ‘The Breakthrough Experience’ ‘En Güçlü Yaşam Çözümleri ve Güçlendirme’ seminerinden önce basın mensuplarına “En Güçlü Yaşam Çözümleri”nin sırlarını anlatan Dr Demartini, Türkiye’de gerçekleştirilecek seminer öncesinde bu önemli Londra buluşmasıyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

SINIRLARININ VE POTANSİYELİNİN FARKINA VARMAK

Dr.Demartini, Londra Duke Hotel’de 7 Ekim 2019 tarihinde Nevşah Fidan Karamehmet ile birlikte düzenlediği basın toplantısında konuştu. Uluslararası en çok satan yazar, eğitimci ve Fortune 500 şirketlerinin CEO'ları, ünlüler ve spor kişilikleriyle çalışan, iş danışmanı ve insan davranış uzmanı dünyaca ünlü Demartini Enstitüsü'nün kurucusu, Dr Demartini, bu toplantıda 60 ülkenin üzerinde gerçekleştirdiği ‘The Breakthrough Experience’ adlı en güçlü yaşam çözümleri ve güçlendirme yöntemlerini uygulamalı olarak anlattığı seminerinden kesitler sundu. Gazetecilere kısa bir uygulama yaptırarak semineri deneyimleme fırsatı veren Dr Demartini’ye Enstitü’nün Türkiye temsilcisi olarak görevlendirilen nefes ve davranış bilimleri uzmanı, araştırmacı, eğitmen, konuşmacı, yazar Nevşah Fidan Karamehmet eşlik etti.

Dr.John Demartini ve Nevşah Fidan Karamehmet

MENTÖRLÜK DESTEĞI ALAN ÜNLÜLER

Tiger Woods, Mel Gibson, Orlando Bloom, Miranda Kerr Bloom, Robert De Niro, Hugh Jackman, Nicole Kidman, Paris Hilton, Donal Trump, John Travolta, Sylvester Stallone, Julia Roberts, Wyonna Rider, Brad Pit, Louise Hay, Tom Hanks, Michael Douglas, Cameron Diaz, Gerard Depardieu, Matt Damon, Bill Cosby,Sean Connery, Deepak Chopra, Boris Becker çalışmalarına katılan, kendisinden mentörlük desteği alan ünlüler arasındadır.

NEVŞAH FİDAN KARAMEHMET KİMDİR?

Nevşah, 20 yıllık emsalsiz bir uzmanlık geçmişi ile NEFES BİLİMLERİ alanında üst seviyede saygı duyulan bir liderdir. Kendisi düşünce ve nefes alışkanlıklarını değiştirerek insan bilincini genişleten birçok kurs ve profesyonel eğitim geliştirmiştir. Araştırmacı kişiliğinin yanı sıra 9 çok satan kitabın yazarı, bloger, uluslararası bir eğitmen, konuşmacı, araştırmacı ve dünya çapında birçok okulda fakülte üyesidir. Bugüne kadar düzenlediği konuşmalar, seanslar, çalışmalar ve profesyonel eğitimlerde 100.000’in üzerinde kişinin ilham kaynağı olmuştur. Fiilen Türkiye'ye transformasyonel nefesi getiren ilk kişidir. Amerika ve Londra’da şirketleri vardır. Eğitim ve seminerleri Avrupa çapında bir çok ülkede gerçekleştirilmektedir. Türkiye Nefes Koçluğu Federasyonu'nu kurmuştur. Federasyon Nevşah’ın önderliği ile Mesleki Yeterlilik Kurulu ile çalışmaya başlamış, nefes üzerine çalışmalar yapan diğer okulları ve ekollerin de desteğini alarak nefes koçluğunun standartlarını belirlemiş ve nefes koçluğu Türkiye’de bu sayede meslek haline gelmiştir.

Dr.John Demartini, Vatan Öz, Nevşah Fidan Karamehmet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.