Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi

Bu haber kez okundu.

Londra Süleymaniye Kültür Merkezi Kermes’te lezzet dağıttı

Avrupa Ajansı (AVA) Londra - Süleymaniye Kültür Merkezi’ndeki yiyecek içecek fuarı, 14 - 17 Haziran 2019 saat 11am ile 22 pm arasında Taste of Anatolia adıyla yapıldı.

Süleymaniye cami önündeki Laburnum Caddesinde düzenlenen Kermes, ilk gün 13 Haziranda ise 15 pm – 23 pm arası açıktı. Bribirinden nefis lezzetli yiyeceklerin sunulduğu kermeste Anadlou tadları hakimdi.

Tantuni, Çiğ Köfte, Künefe, Döner ve Adana kermeste en çok beğelinelnler arasındaydı. Kızarmış tavuktan Tutunda, Lahmacun, Lamb Döner, Adana Kebap, Chicken Döner, Chicken Shish , Lamb Shish, Türk tatlılarına dondurmaya bir çok lezzet kermeste dağıtıldı.

Süleymaniye Kültür Merkezi Kermesinde tabiki en çok doyan ve eğlenen yine çocuklarımız oldu.

Osmanlu şerbeti ve Türk çayı ikram edildi. 212 - 216 Kingsland Road, London E2 8AX adresindeki Süleymaniye Kültür Merkezi önünde yapılan kermes İngilizlerinde ilgisini çekti. Tabiki en çok doyan ve eğlenen yine çocuklarımız oldu. Süleymaniye Kültür Merkezi’ndeki tüm etkinlikler için Tel: 020 7684 9900 Ayrıntılı bilgiler için: www.suleymaniye.org ve [email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.