Öne Çıkanlar londra türkiye londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği KKTCyi

Bu haber kez okundu.

Sanatçı Ufuk Uyanık'ın kişisel sergisi Miart Gallery London'da

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-MIXED MIND... MIXED EXHIBITION...ONE ARTIST.Miart Gallery London Mixed Mind .. Mixed Exhibition ... One Artist sergisini sunmaktan mutluluk duyar; Sergi resim, karma-medya tekniği ve ışık enstalasyonları da dahil olmak üzere çeşitli medyumlarla çalışan sanatçı Ufuk Uyanik'in yer aldığı önemli bir kişisel sergi. Çoğunlukla sanatcinin en son işlerine odaklanan sergi, 3-17 Mayıs 2022 tarihleri arasında ziyarete açık olacak. Sergi, Sanat ve Mizahı birleştiren ve ortamlar, sanatsal stiller ve ifadeler, zamansallıklar ve kültürler arasındaki söylemi besleyen galerinin kimliğini vurguluyor. Bu sergi sadece galerinin yaratıcı seçimini tamamlamakla kalmıyor, aynı zamanda sergilenen çağdaş sanatçının seçimini de kutluyor.

Mixed Mind...Mixed Exhibition...One Artist sergisi, ustalardan ve başyapıtlardan görüntüler ödünç alan ,bireysellik ve kolektif görsel hafızanın evrensel standartlarını belirleyen çağdaş sanatçı Ufuk Uyanik'in çalışmalarını içeriyor. Uyanik'in tuvalleri, dinamik bir uyum içinde birleşen popüler kültür, geleneksel yaşam, popüler ve modern resim, lirizm, mizah ve ironi unsurlarını ima ediyor. Farklı dönemlerden ve kültürel bağlantılardan kendi seçtiği görüntüleri farklı orijinal bir lehçeyle birleştirerek, yenilikçi ve mizahi bir çağdaş etki ile olağanüstü sanatsal zenginlik elde ediyor.

31-32 ST. JAMES’S STREET, MAYFAIR, LONDON, UK | [email protected] | +44 (0)7551 677485 Opening hours from Monday to Friday 10am to 6pm Saturday from 12 to 5pm, Sundays closed. For more information, please contact: [email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.