Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Great Scholarships 2023 2024 Yeşilçam günlerine İngiltere komedi

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş Galatasaray maçı canlı yayın bilgileri

Beşiktaş evinde Galatasaray'ı ağırlayacak. Spor Toto Süper Lig'in 2.si Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadında liderliğe ulaşmak istiyor. Mustafa Denizli yönetiminde bu sezonun ilk derbi maçına çıkacak olan Galatasaray ise rakibinden 3 puan alıp haftayı 3. olarak tamamlamak istiyor. Beşiktaş Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

BEŞİKTAŞ GALATASARAY DERBİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 15. haftanın kapanış maçında ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek. 14 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'da Atatürk Olimpiyat Stadında başlayacak mücadele, Lig TV ekranlarından yayınlanacak.

TARİH: 14 Aralık 2015 Pazartesi

SAAT: 20.00

STAT: Atatürk Olimpiyat Stadı

YAYIN: Lig TV

HAKEM: Mete Kalkavan

DERBİNİN BİLETLERİ SATIŞTA!

Lig zirvesini önemli ölçüde etkileyecek olan Beşiktaş Galatasaray derbisinin biletleri satışa çıktı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 14 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak karşılaşmanın biletlerinin Beşiktaş Passolig kart sahipleri için satışa sunulduğu bildirildi.

DERBİNİN BİLET FİYATLARI;

Batı Tribün VIP: 250 TL

Batı Tribün: 120 TL

Doğu Tribün: 80 TL

Kuzey Tribün: 40 TL

Güney Tribün: 40 TL 

DEV DERBİNİN HAKEMİ KALKAVAN

Beşiktaş Galatasaray arasından bu akşam oynanacak maçı yönetecek hakem Mete Kalkavan. FIFA Kokartlı hakem Kalkavan, 2 sezon aranın ardından derbi heyecenıyla geri dönüyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.