Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

İspanyol soprano Montserrat Caballe hayatını kaybetti

Montserrat Caballe, bundan 6 yıl önce felç geçirmiş ve geçtiğimiz Eylül ayından bu yana kronik safra kesesi sorunu sebebiyle İspanya’nın Barselona kentindeki Sant Pau Hastanesi’nde gözetim altında tutuluyordu.Freddie Mercury ile birlikte söyledikleri ‘Barcelona’ şarkısıyla kitlelerce tanınan 85 yaşındaki opera sanatçısı Montserrat Caballe, bakımda olduğu hastanede yaşamını yitirdi.1964 yılında İspanyol tenor Bernabe Marti ile evlenen ve iki çocuk sahibi olan Montserray’ın cenaze töreni, 8 Ekim Pazartesi günü düzenlenecek.12 Nisan 1933’te doğan Montserrat, Verdi, Rossini, Bellini ve Donizetti’nin eserlerini üstün performansla yorumlamasıyla tanınıyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.