Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

Kraliçe II. Elizabeth’in Mücevherleri  Türk Tasarımcıya Emanet

İngiltere’de yaşayan Türk moda tasarımcısı Zeynep Kartal, bu yıl 15 Eylül’de gerçekleşecek Londra Moda Haftası kapsamındaki defilesinde İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'e ait olan üç mücevheri tasarımlarının üzerine taşıyacak. Kraliyetten özel izinle alınan bu üç değerli mücevher, tarihte ilk kez bir moda tasarımcısına defilesi için emanet edilecek.

Zeynep Kartal

Kraliçenin kişisel koleksiyonuna ait olan mücevherler,Zeynep Kartal’ın 2019 İlkbahar/Yaz defilesi için 3 tasarımın üzerinde görücüye çıkacak. Kartal,bu defileyle ilgili olarak “ Her zaman hem ülkem hem de İngiltere arasında bir kültür köprüsü kurmayı amaçladım. İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in koleksiyonunda yer alan üç mücevherini tasarımlarımın üzerinde görmek benim için büyük bir mutluluk… Kraliyet tarafında bu özel iznin bir Türk modacıya verilmesinden dolayı mutluluğum ayrıca iki katına çıktı ” dedi.

Türk moda tasarımcısı Zeynep Kartal

Lady Gaga’dan Kylie Minogue’a

Türk moda tasarımcısı Zeynep Kartal, dünyaca ünlü isimlerden Lady Gaga, Kylie Minogue, Bebe Rexha, Ellie Goulding, Cherly Cole, Tess Daly, Winnie Harlow, Massie Williams, Michelle Keegan ve Lucy Fallon’u giydirmesiyle de tanınıyor. www.zeynepkartal.co.uk

Zeynep Kartal, dünyaca ünlü isimlerden Lady Gaga’yı giydirdi

Anahtar Kelimeler:
Zeynep KartalLady Gaga
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.