Öne Çıkanlar londra türkiye londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği İrlanda

Bu haber kez okundu.

Lady Gaga’nın kıyafeti alay konusu oldu

Geceye Lady Gaga, Adriana Lima, Stella Maxwell, Kate Hudson, Candice Swanepoel, Rosie Huntington ve Kara del Toro gibi isimler katıldı.


Ödül töreninde ilginç bir şekilde neredeyse hiç rüküş yoktu. Ta ki Lady Gaga kırmızı halıda boy gösterinceye kadar. Rodarte markasına ait siyah deri üzerine beyaz fırfırlı bir elbise giyen Gaga, ‘hizmetçi kostümü’ giymiş gibiydi. Zaten sosyal medya da özellikle bunun üzerine yoğunlaştı ve ‘Lady Gaga sanırım boş zamanlarında evlere temizliğe gidiyor’ gibi yorumlar yaptı.
Kaynak: Sözcü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.