Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa maç ne zaman maç hangi kanalda maç saat kaçta kktc chp haberleri muharrem ince türkiye

Bu haber kez okundu.

Survivor'da bu hafta kimin elendiğini ortaya çıkaran görüntü

Survivor'da finale yaklaşılırken heyecan gittikçe arttı. Dün akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu da Ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımının dokunulmazlığı kaybetmesi ile Efecan eleme potasına adını yazdıran ikinci isim oldu. Survivor'ın ilk gününden itibaren çok yakın olan Efecan ve Serkay bu hafta eleme potasındaydı fakat gündeme gelen görüntüler yarışmada kimin elendiğini ortaya çıkardı.Survivor’da Pazartesi yayınlanan bölümünde elemeye çıkacak ikinci yarışmacıda dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından oldu.Önceki akşamki dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından Serkay ilk eleme adayı olmuştu. Bu akşam ki dokunulmazlığın kaybedeni yine Gönüllüler takımı oldu.Gönüllüler takımında kalan 4 yarışmacıdan Damla finali garantilediği için, İbrahim bireysel dokunulmazlığı kazandığı için, Serkay ise zaten eleme adayı olduğundan dolayı Efecan direkt olarak eleme adayı oldu. Survivor’da yapılan son SMS oylamasında yarışmacıların aldıkları oylar Kıbrıs’taki büyük finale kadar geçerli olacak. Survivor’da Serkay mı Efecan mı elendi sorusu ise Salı akşamı yayınlanacak bölümde belli olacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.