Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Tamer Karadağlı'dan Vatan Şaşmaz'ın ölümüyle ilgili açıklama

Çocuklar Duymasın adlı dizide yıllardır Vatan Şaşmaz ile birlikte rol alan Tamer Karadağlı canlı yayında açıklama yaptı. İşte Karadağlı'nın Vatan Şaşmaz'ın ardından sözleri:

Şaka gibi. Nolduğunu bilemiyorsunuz, net bir cevap alamıyorsunuz. Kimse ne olduğunu bilmiyor. Bir de eşi hamileymiş... Vah.. vah.. vah... Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Çok üzgünüm. Bu artık sözün bittiği yer. Her ne kadar bizler magazinsel olarak gündeme gelsek de bu sözün bittiği yer. Herkese karşı çok saygılı, güler yüzlü, efendi bir çocuktu.

Allah ailesine sabır versin. Çok eski tanıyorum ben Vatan'ı. Neredeyse 20 yıl. 20 yıldır hiç değişmedi. Aynı efendilikte, aynı mütavazılıkta... Çok üzgünüm çok.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.