Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Aydın Çubukcu Geri dönüşüm İngiltere Cemevi Türk toplumu için COVID-19 aşı Gelir eşitsizliği Dünya Gündemi Ramazan ayı

Bu haber kez okundu.

Ünlü sarkıcı Sezar Uğur Soy’dan yılın bombası: Hattush yılın en iyilerini seçiyor

Avrupa ajansı (AVA) Londra - Müzik yaşamını İngiltere ve Türkiye’de sürdüren Kıbrıslı ünlü sanatçı Sezar Uğur Soy, 25. Sanat yılını Kuzey Kıbrıs’ta kutlayarak, Londra’da çalışmalarına devam ediyor.

Sezar Ugur Soy Avrupa Ajansı’na özel şunları söyledi:

“Geçen yaz anlamlı gecede geniş repertuarım ve farklı tarzım ile sevenlerime tam “Bir Fasıl Gecesi” yaşatmanın mululuğunu yaşadım. Türkiye’nin ünlü aranjörü ve ses yönetmeni Suat Aydoğan ile sevilen şarkıcı Tarık Mengüç de konuklarım arasındaydı. Çeyrek asırlık gurur geceme katılım yoğundu. Teşekkür ederim. Güney Londra’da, kendime ait Hattush Restaurant’ta devam ediyorum.”

Güney Londra’daki Hattush’un sahibi olan Kıbrıslı ünlü sanatçı Sezar Uğur Soy’dan müjde var.

ÇEYREK ASIRA SIĞAN SANAT YAŞAMI

Müzik yaşamını İngiltere ve Türkiye’de sürdüren Kıbrıslı ünlü sanatçı Sezar Uğur Soy 25. sanat yılını Kuzey Kıbrıs’ta İskele’deki Boğaz Hotel bünyesinde hizmet veren Körfez Restaurant’ta geçen yaz kutlamıştı.

SEZAR UĞUR SOY VE HATTUSH “YILIN EN İYİLERİNİ” SEÇİYOR

Güney Londra’daki Hattush’un sahibi olan Kıbrıslı ünlü sanatçı Sezar Uğur Soy’dan müjde var. Sezar Uğur Soy ve Hattush, Londra’da “Yılın En İyilerini” seçiyor. Sezar Uğur Soy, yarışma için şunları söyledi: Süper telefonlar alıyoruz. Muhteşem bir ilgi ile karşı karşıyayız. Göstermiş olduğunuz ilgiye tesekkürler. İnanılmaz katılımcı var. Saygılar, sevgiler… Büyük ilgi için teşekkürler herkese..”

İşte başvuru için telefon numaraları;

Yılın En iyileri arasında bende varım diyorsan ulasacağınız telefon numaralarımız

Tel. 02082911447

Mob. 07732736972

Hattush Mediterranean Restaurant

www.hattushrestaurant.co.uk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.