Öne Çıkanlar ingiltere Londra IOD Yöneticiler cemal kaşıkçı kktc 24 haziran seçimleri türkiye Dünyaca Ünlü Ambargoed ALEVİ FESTİVALİ LONDRA Sherfield Town FC

Bu haber kez okundu.

Yüzleşme dizisi final mi yapıyor

Cuma günlerini sezon başından beri Arda Sokaklar dizisiyle kimseye kaptırmayan Kanal D, diğer günlerde rakiplerinden büyük fark yiyor. Kanal D’de yayınlanan yeni dönem dizilerinin bir çoğu erken final kararı aldı. Muhteşem İkili, Umut Işığım, Koca Koca Yalanlar, Bir Litre Gözyaşı’ndan sonra daha 2 bölüm yayınlanan Yüzleşme de final kararı aldı. Her biri ünlü ve usta oyuncuların rol aldığı bu diziler reyting yarışında umduğunu bulamadı. Üstelik bu dizilerin her birinin işlediği konu da ayrı.
AYNI SEZONDA 2. KEZ FİNALİ GÖRDÜLER
Hatta bu sezon birden fazla dizide rol alıp dizisi final yapan oyuncular da oldu. Can Kırıkları'nda komiser canlandıran Hande Doğandemir Yüzleşme dizisi ile ekrana hızlı bir dönüş yaptı ama Yüzleşme’de de umduğunu bulamadı. Uğur Yücel de bu isimlerden bir diğeri. Rol aldığı (biri konuk oyuncu) 3 dizide erken final kararı aldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.