Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Mehmet Gözde ingiltere Barkley Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice

Bu haber kez okundu.

Deniz Baykal'dan sitem dolu sözler

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya milletvekili adayı Deniz Baykal, Gazipaşa İlçe Örgütü’ne teşekkür ziyaretinde bulundu. İlçe yöneticileri ve partililer tarafından karşılanan Deniz Baykal, ilçe binasında partililere seslendi. Ak Parti iktidarının artık sonunun geldiğini söyleyen Deniz Baykal, "Kurumların ve yetkilerinin içi boşaltıldı. Bütün bunların altında yatan amaç keyfi bir iktidarı tesis etmek. Biz ileri demokrasiden vazgeçtik normal demokrasi olsa bize yetecek" dedi.

’AMAN GEVŞEMEYELİM’

7 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin geleceğinin belirleneceğini vurgulayan Baykal, "Bu seçim Türkiye’de yalanla gerçeğin karşı karşıya geleceği bir seçim olacak. Doğru, dürüst, söylediğini açıkça söyleyen, kafasının arkasında ince hesap olmayan, söylediğinin hesabını verebilecek bir siyaset anlayışını Türkiye’de tekrar etkili kılmak zorundayız. Ben günlerdir yollardayım. Serik ve Manavgat’ta güzel çalışmalar yaptık. Serik’te arkadaşlarımız diyorlar ki ’Birinci parti olacağız.’ Sokakta hepimiz gerçekten bunu gördük. Artık Gazipaşa ve Alanya şöyle bir silkiniversin. Gazipaşa’nın silkinmesine ihtiyaç yok aman gevşemeyelim. Sizin bir şeyleri anlamanıza, öğrenmenize ihtiyaç yok. Her şeyi biliyorsunuz ama gevşemeyin. ’Bu defa olacak, bu defa olmadı’ gibi bu duygulara sakın teslim olmayın. Şimdi en hassas zaman. Morali bozmayalım, heyecanı, şevki kaybetmeyelim. Gazipaşa her zaman olduğu gibi bu işin öncüsü olsun" diye konuştu.

’KIZILAY DEĞİLİZ’

Türkiye’nin CHP’ye şiddetle ihtiyacı olduğuna dikkati çeken Deniz Baykal, ’barajı geçsin’ anlayışıyla başka partilere oy verilmemesi telkininde bulundu. CHP’den vazgeçerek, CHP’nin değerlerine hizmet edilemeyeceğine işaret eden Baykal, şöyle dedi:

"Aman sakın. Çok ciddi olun. Daha önce de bunu yaptık, hatırlayın. Meclise gelir gelmez, Cumhurbaşkanlığı seçiminde hemen teslim oldu. Halbuki öyle bir vaziyet ortaya çıkmıştı ki Tayyip bey CHP’yi ’ziyaret edeceğim ve listeyle gideceğim’ demişti. Bize gelecekti, biz de diyorduk ki ’İlla CHP’li seçilsin demiyoruz, bir AKP’li de seçilebilir. Ancak bunu anlaşarak, uzlaşarak, milletin kararıyla yapmamız lazım.’ O da ’hayır ben istediğimi seçerim’ havasındaydı. Seçemez hale getirmiştik onu. Türkiye’deki o büyük kırılmanın önemli bir aşaması odur. Merhametten maraz doğar. Biz Kızılay değiliz, biz CHP’yiz. Değerlerimiz, ilkelerimiz, iddiamız var. Her bir oyumuza ihtiyacımız var. ’Yeni oy alalım’ diyoruz bir yandan da oraya, buraya savurmak olacak iş değil. Çok dikkatli olun. Üzerimizde böyle baskılar var. Bunlara meydan vermeyelim. Durum iyi gözüküyor. İnşallah Antalya’da güzel bir sonuç alacağız. Sizlere önemli görevler düşüyor. Biz de elimizden geleni yapacağız. Türkiye’nin başını belaya sokmalarına izin vermeyin." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.