Öne Çıkanlar londra Cumhuriyet Bayramı balosu avrupa Virgin Sport SunExpress Avrupa Ece Dağıstan A. Dilek Aydın İngiltere Ruanda Canan Aktaş KKTC Bulaşıcı

Bu haber kez okundu.

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert eleştiri

MHP liderdi Devlet Bahçeli’nin açıklamaları şöyle
Sözümüz söz herkesi kucaklayacağız. Sözümüz söz Türkiye’yi kurtaracağız. 17-25 diliyle konuşanlara 29 Ekim kudretiyle cevap vereceğiz. Sömürge kayışlarıyla bağlanan Türk milleti küllerinden yeniden doğrulduysa en önemli pay tarihten aldığı güçtür. Türk milleti tarih içinde kademe kademe mesafe almıştır. 139 yıl önce ilan edilen birinci meşrutiyetle birlikte parlamento oluşmuştur. 1920 bir bakıma milli bir yorumdur. Gazi Mustafa Kemal ilhamını Türk milletinden almıştır.
Ruh köküne düşman iç ve dış tehlikelere karşı kötü bir duruma düşmüştür. Gözümüzü dört açalım. Bereket versin ki zalime karşı koyma gücümüz yüksektir. Artık Recep Tayyip Erdoğan kendisini Türk milletinin önünde görmektedir. Yan tesirler Erdoğan’ın basiretine bulaşmıştır. Anayasa taşıyamaz bir şahsiyetle yüzyüze kalınmıştır. Erdoğan demokrasi sayesinde gelmiş ama en büyük zararı yine Erdoğan vermiştir. Cumhurbaşkanı makamıyla meydanlara inmiştir, günlük politikaya girmiştir. Erdoğan 30 Ocak’ta Kırşehir’de AKP’ye oy istemesi hukuki bir travmadır. Kırşehir’de destek aramış ve AKP’ye oy istemiştir. AKP’ye oy dilenmiştir.
Erdoğan’ın aklı, derdi koltuktur. Hedefi Türkiye’yi cehenneme çevirmektir. Erdoğan anayasayı delik deşik etmiştir. Sicilinde beyaz nokta kalmamıştır.
Erdoğan’dan cumhurbaşkanı olmaz demiştim. Yine aynı yerdeyim, yine aynı görüşteyim. Diyeceksiniz k, Erdoğan bugün cumhurbaşkanı…
Türk milletini AKP’ye oy verip vermeyenleri ayırt eden bu adamdan cumhurbaşkanı olur mu? Sorarım sizlere…
Erdoğan cumhurbaşkanı mıdır? Yoksa AKP’nin eş başkanı mıdır Bu şahıs nasıl olur da bir siyasi parti lehine oy istemiştir. Bu, dünyanın neresinde vardır. Bu tip bir küstahlığa nasıl tahammül edilecektir.
Kuzey Kore’ye bakın. Görünüş halinde Erdoğan’ın aynısının tıpkısını göreceksiniz. Erdoğan artık bizi mecbur bırakmış, konumundan dolayı saygınlığını da nezdimizde kaybetmiştir. Ettiği yemini sayısız kere çiğnemiştir, bu bizi çok rahatsız etmiştir.
Erdoğan yemin etmiştir. Peki Erdoğan, namustan ne anlamakta, şereften ne anlamaktadır?
Erdoğan bundan sonra ruh heybesinden düşürdüğü şeref kristallerini düşürüp de arayan şahsiyet olacak aranacaktır.
Erdoğan tüm yatırımını 7 Haziran sonrasına yapmaktadır. AKP başkanlık sistemini getirmeye çalışmaktır. Bu yolla anayasal sınırlarını aşmıştır. AKP, PKK, İmralı arasında bir al-ver süreci kurulmuştur .
Erdoğan 2014’te rakibini aşağılamak için vazo, saksı ve monşer diyerek hakaret etmiştir.
Bugünlerde vazonun kim olduğu, saksılığa kimin özendiği, çoban kulübesine yatıp şahlık rüyaları görenlerin kimliği iyice berraklaşmıştır.
Merkez bankasına faiz baskısı yaptın, doları fırlattın. Önüne gelen herkesi korkuttun. Ama senin de korkacağın günler yakındır. Erdoğan nerede miting yaparsa biz orada olacağız ve halkla buluşacağız.
Bu zihniyet 24 Ocak günü muhtarlara “Türkçü zannediyorsunuz ama onlar üst akla çalışıyor” demiştir. Üst akılla çalıştığımız ispatlamazsa Erdoğan namerttir. Üst aklın ne olduğunu açıklamak zorundadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.