Öne Çıkanlar kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara İngilterede sigara İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC KKTCde Türkmenköy Uzayın şairi

Bu haber kez okundu.

HDP'den CHP'li vekillere sürpriz teklif

Partiler 2015 seçimleri için kolları sıvadı. Seçimlerde ilginç bir atak HDP'den geldi. HDP'nin seçimlerde aday göstermek için 6 CHP'li milletvekiline adaylık teklifi götürdüğü öğrenildi. HDP, bu atakla Alevi tabanına ulaşmayı hedefliyor. Alınan bilgilere göre, seçim stratejisini merkez sol ve sosyal demokrat seçmene hitap edecek, CHP’nin Alevi tabanından oy alabilecek biçimde güncellemeye hazırlanan HDP; sürpriz bir atakla, CHP’li bazı milletvekillerine; milletvekili adaylığı teklif etti. Kulislerde 6 civarında CHP’li milletvekiline teklif götürüldüğü, ancak CHP’li milletvekillerinin tamamının teklifleri reddettiği belirtiliyor. Kulislerde, CHP’nin milletvekili aday belirleme yöntemi olarak ağırlıklı biçimde tercih edeceği ön seçimin yapılacağı 29 Mart’tan sonra, HDP’nin bir kez daha harekete geçebileceği konuşuluyor. Ön seçimden seçilebilecek sırada çıkmayan isimlere bir kez daha teklif götürülebileceği belirtiliyor.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.