Öne Çıkanlar londra türkiye londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği KKTCyi

Bu haber kez okundu.

CHP’nin Avrupa Birliği Temsilcisi Kader Sevinç’in daveti üzerine CHP AB Temsilciliği'nde coşkulu bir kutlama programı düzenlendi.  Bu buluşma aynı zamanda Istanbul'da mazbatanın alınmasından sonra CHP’den ilk yerel seçim kutlaması oldu. Kutlamaya hem Brüksel, hem de Avrupa'nın farklı ülkelerinden CHP'liler ve Millet İttifakı üyeleri katıldılar. Brüksel’de CHP Avrupa Birliği Temsilciliği’nde yapılan kutlama öncesi CHP AB Temsilcisi Kader Sevinç davetlilere yönelik kısa bir konuşma yaptı.

Sevinç konuşmasında özetle;
 
"Türkiye’ye baharı getiren seçim sonuçlarının heyecan ve sevincini her kesimden dostlarımızın katılımıyla kutladık. Seçilen ve Türkiye’ye baharı getiren tüm belediye başkanlarımızı yürekten kutluyorum.
Bu seçimle CHP'li belediye başkanları tarafından yönetilecek İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Mersin ayrıca gönüllerimize baharı getirdi. Herkesin payı çok değerli ve büyük, ama Genel Başkanımız Sn Kılıçdaroğlu Türkiye çapındaki bu başarının baş mimarı.


İstanbul’da 17 gün boyunca verdiğimiz mücadele 25 yıllık İstanbul hasretimize noktayı koydu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun vizyon ve kararlılığı İstanbul’dan yaktı umudun ateşini.  Teknoloji sayesinde Sn İmamoğlu Brüksel’deki etkinliğimizde bizimle beraberdi. Sn. İmamoğlu.  Biz de kendisine Brüksel’den selam ve saygılarımızı iletiyoruz. İstanbul’un uluslararası alanda bir yıldız gibi parlaması için tüm gücümüzle arkasındayız.
Gün dayanışma günü, sevgiyle gönülleri fethetme günü, zaman kutlu bir yolu hep birlikte yürüme zamanı. Hep birlikte huzur ve kardeşlik içinde bir Türkiye için kolları sıvayalım’’ dedi.
Marşların söylendiği, hoş sohbetlerin yapıldığı programda özellikle İstanbul'da 25 yıl sonra gelen seçim başarısı 25. yl pastası kesilerek kutlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu İstanbul'dan Etkinliğe Bağlandı

Mesajında Brüksel'de bu kutlamanın yapılmasından çok büyük keyif aldığını söyleyen İmamoğlu "Tarihi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamından Brüksel'e, Sn Kader Sevinç'e ve bugün orada buluşan dostlara saygılarımı, selamlarımı sunuyorum. Siz bizim oradaki gözümüz kulağımızsınız. İstanbul'u uluslararası alanda daha ileriye taşımak için sizlerin deneyiminden faydalanacağız" dedi.

Etkinlik video:

https://youtu.be/QkW-XfhPK-8

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.