Öne Çıkanlar koronavirüs maç hangi kanalda maç ne zaman İngilterede Kovid-19 londra turk Boris Johnson maç saat kaçta chp haberleri acun ılıcalı

Bu haber kez okundu.

3 büyükler 23 Nisan'a özel bir mesaj yayınladı

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray kulüpleri, 23  Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle birer kutlama mesajı  yayımladılar.Fenerbahçe Kulübü'nden başkan Aziz Yıldırım imzasıyla yayımlanan  mesajda, "23 Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşuyla  bugünkü egemenliğin temelleri atılmıştır. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün  geleceğimizin güvencesi olan çocuklara armağan ettiği günün 95. yıl dönümünde,  değerli çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, Mustafa  Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyorum" ifadeleri kullanıldı.
Beşiktaş Kulübü'nden başkan Fikret Orman imzasıyla yapılan açıklamada,  "En büyük Beşiktaşlı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize ve çocuklarımıza  armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten  dileklerimle kutluyor, tüm çocuklarımızı ve yavru kartallarımızı sevgiyle kucaklıyorum. Halkın takımı Beşiktaş, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü  sonsuza kadar saygıyla anacaktır" denildi.Galatasaray Kulübü'nün kutlama mesajında ise, "Milli  mücadele sürecinde cumhuriyet?e giden yolun en somut göstergesi olan ve 23 Nisan  1920 tarihinde açılan TBMM'nin, 95. kuruluş yıl dönümünü, tüm ulusumuzla  birlikte coşku ve kıvanç içinde kutluyoruz. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı,  öncelikle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve tüm ulusumuza kutlu olsun"  ifadeleri paylaşıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.