Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu İbrahim Doğuş

Bu haber kez okundu.

Afyonkarahisar'da saha birden karıştı

Afyonkarahisar Süper Amatör Ligi'nin şampiyonunu belirleyecek final maçı için dün Salar Belediyespor ile İscehisarspor karşı karşıya geldi. Atatürk Stadı'nda oynanan maç centilmence başladı. Salar Belediyespor, İscehisarspor Kulübü'nün geçen hafta vefat eden Başkanı Ergün Güneş için 'Başınız sağolsun' pankartıyla sahaya çıktı. Bu davranış tüm taraftarlarca alkışlandı.

KIRMIZI KARTTAN SONRA OLAYLAR ÇIKTI

Karşılaşmanın 38'inci dakikasında Ahmet, 54'üncü dakikasında Hüseyin'in serbest vuruştan attığı gollerle İscehisarspor 2-0 öne geçti. 60'ıncı dakikada Salar Belediyesporlu Oğuzhan Akçin, rakibine yaptığı faul sonrası maçın orta hakemi Ahmet Bayram tarafından ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Pozisyona itiraz eden aynı takım oyuncusu Oğuzhan Fidan da ikinci sarı karttan oyundan atılınca ortam iyice gerildi. Salar Belediyesporlu yöneticiler hakeme uzun süre itiraz etti. Tribünden bir seyircinin sahaya girmesiyle olaylar büyüdü, iki takım oyuncuları birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgaya yöneticiler de karıştı. Kavga polisin müdahalesiyle sona erdi.

MAÇ TATİL EDİLDİ

Orta hakem Bayram, olaylara karışan Salar Belediyespor oyuncuları Mehmet, kaleci Tolga, Abdullah ve yedek kulübesindeki Ahmet'e de kırmızı kart gösterdi. 1'i yedek kulübesinde 6 oyuncusunun kırmızı kart görmesi sonucu Salar Belediyespor sahada 6 kişi kaldı. Kural gereği sahadaki oyuncu sayısı 7'nin altına düştüğü için maç tatil edildi. Maç sonucuyla ilgili açıklamanın Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından yapılacağı belirtildi.

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.