Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu Min-Jae Kim

Bu haber kez okundu.

Ampute Milli takımı kaptanına büyük armağan

Askerlik yaptığı Şırnak'ta 1997 yılında mayına basarak sol bacağını kaybeden gazi Osman Çakmak'ın ağabeyi Mehmet Çakmak,  kardeşinin askere gitmeden önce de futbol oynamayı sevdiğini söyledi.Altı kardeş olduklarını, zor şartlarda büyüdüklerini dile getiren Çakmak, "Kardeşim 5 yıl boyunca Zile Şehit Aileleri Derneğinde başkanlık yaptı. Osman, çocuğuna benim adımı verdi. Ben de 3 yaşındaki ikiz çocuklarımdan oğlumun ismini 'Osman' koydum." dedi.

Kaptan Osman'ın adı Zile'de meydana verilecek

Aileyi ziyaret eden Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel ise milli takımın şampiyon olması ve Zileli Osman Çakmak'ın galibiyet golünü atmasından gurur duyduklarını söyledi.

Vidinel, "Osman, bir ayağını vatana feda etti, diğer ayağıyla da bize şampiyonluk kazandırdı. İlçemizdeki bir meydana 'Gazi Osman Çakmak Meydanı' ismini vereceğiz." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.