Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş, Osmanlıspor'u mağlup ederek liderliğe yükseldi

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Osmanlıspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden Beşiktaş, 38 puanla ligin zirvesindeki yerini korudu.

3. dakikada Musa Çağıran'ın şutunda Beşiktaş'ın savunmadaki futbolcularına çarpan top Rusescu'nun önünde kaldı. Bu futbolcunun aşırtma vuruşunda meşin yuvarlak direğin üzerinden auta gitti.

9. dakikada ceza alanı içinde topla buluşan Quaresma'nın arka direğe gönderdiği topa, Olcay Şahan ayak koydu ancak meşin yuvarlak dışarı çıktı.  

21. dakikada Ndiaye'nin geriden kafayla ceza alanına doldurduğu topla Rusescu buluştu. Bu futbolcu, öne çıkan kaleci Tolga Zengin'in üzerinden topu ağlarla buluşturdu: 1-0

34. dakikada Quaresma'nın sağ taraftan kullandığı faul atışında altıpas içinde iyi yükselen Gomez topu filelere gönderdi: 1-1

44. dakikada ceza alanı içinde Rusescu-Ndiaye paslaşmasında top en son Ndiaye'nin önünde kaldı. Bu futbolcunun dönerek vuruşunda top filelere gitti ve Osmanlıspor 2-1 öne geçti.

49. dakikada Sosa, Gomez'in pasıyla ceza alanı dışında toplu buluştu. Bu futbolcu yaklaşık 25 metreden attığı sert şutla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-2 

50. dakikada Ndiaye'nin sağ çaprazdan şutunda kaleci Tolga Zengin meşin yuvarlağı kornere çeldi. 

73. dakikada Musa Çağıran koşu yapan Tisdell'e topu aktardı. Bu futbolcu ceza alanı içinde sağ çaprazda kaldığı pozisyonda vurdu ancak meşin yuvarlak auta gitti. 

90. dakikada aldığı pasla ceza alanına giren Sosa, önündeki rakiplerini geçtikten sonra yaptığı vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 2-3

Karşılaşma Beşiktaş'ın 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi. 

"Futbolcularım kötü zemin nedeniyle sakatlık korkusu yaşadı"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcularının kötü zemin nedeniyle sakatlık korkusu yaşadığını ifade etti

Osmanlı Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Güneş, zemini eleştirdi. 

Ev sahibi ekibin de sahanın durumundan etkilendiğini kaydeden Güneş, "Maç sahası gördüğünüz gibi buz olabilir, soğuk olabilir ama kötü bir zeminde Osmanlıspor'a da yazık oluyor. Onlar da bir maç dışında kazanamadı. Bugün 3 puan aldık sevinçliyim. Oyuncularım sahaya adapte olamadılar. Zor bir maçı 3 puanla geçtik. 50 sene önceki anlayış devam ediyor. Top toplayıcı çocuklar topu getirmiyor, oyunu ağırlaştırıyor" diye konuştu. 

Değerli futbolculara sahip olduklarını belirten deneyimli teknik adam, "Sahanın zemini çok kötüydü. Üçüncü ligde böyle sahalar olmaz. Bu takımları lige almam. Oyuncu giremiyor. Sakatlanacağım diye korkuyor. Oyuncular geçen seneki saha olmadığını söylediler. Bu sadece bir tespitti" ifadelerini kullandı.

"Bıktım usandım"

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, iyi oynadıkları bir maçtan yenilgiyle ayrıldıkları için canının sıkıldığını söyledi.

Beşiktaş'ın kenar oyuncularının gol aradıklarını anlatan Akçay, mücadeleyi şöyle değerlendirdi:

"İyi oynadığımızı düşündüğümüz içerideki 5. maçı da yenilgiyle bitirdik. Beşiktaş'ın gol bölgesi hareketlilik üzerine kurulu. Kenar oyuncuları gol arıyor. Sonuçta Beşiktaş gibi büyük bir takım karşısında topu kazandıktan sonra eylemlerimizin iyi olmadığını düşünüyorum. 3-4 tane final pasını iyi kullanamadığımız için geri dönüş zor oldu. Bunları bir araya getirdiğimizde iyi oyun, kötü sonuç. Bunları ifade etmekten bıktım usandım. Canım sıkıldı. Futbolda bunlar var."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.