Öne Çıkanlar londra Cumhuriyet Bayramı balosu avrupa Virgin Sport SunExpress Avrupa Ece Dağıstan A. Dilek Aydın İngiltere Ruanda Canan Aktaş KKTC Bulaşıcı

Bu haber kez okundu.

Eski hakem Selçuk Dereli Cüneyt Çakır'ın kararlarını eleştirdi
Maçın hakemi Cüneyt Çakır’ın derbi performansını Sözcü Gazetesindeki köşesine taşıyan Selçuk Dereli, şu ifadeleri kullandı: “Maçın hakemi Cüneyt Çakır yine kariyerine yakışmayacak bir maç yönetti. Verdiği ve vermediği kararlarla çok tartışıldı. Affedilmeyecek iki hatası vardı ki, bir tanesi Denayer'ı direkt kırmızı kartla oyundan atamayışıydı. Bir diğeri de Hasan Ali'nin topla elle oynamasına vermediği penaltı kararı.Hakemin maçın başında tartışılan diğer kararlarında Janssen'in Serdar'a yaptığı faul kararı ve gol iptali doğruydu. Serdar Aziz'in eline çarpan toptaki devam kararı ve Belhanda'yı hakemi aldatmaya yönelik yaptığı hareketten dolayı ikinci sarıdan atması da doğruydu. Serdar'ın eli doğal pozisyondaydı ve çarpma olarak değerlendirilmesi gerekirdi. Belhanda'nın pozisyonunda ise Faslı futbolcu kendisini Kameni'ye takarak penaltı almaya ve hakemi aldatmaya çalıştı. Ayrıca Cüneyt Çakır oyunun içinde çok kaldı, topla ve oyuncularla çarpıştı. Bu hatalarıyla da genç hakemlere iyi örnek olmadı.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.