Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçeli eski kaleci Vasilije Radovic yaşamını yitirdi

Bosna Hersek takımı olan Zeljeznicar’ın efsaneleri arasında yer alan ve 1966-67 sezonunda Fenerbahçe’nin de kalesini koruyan Vasilije Radovic hayatını kaybetti.Zeljeznicar Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, 80 yaşındaki Radovic’in bu sabah Saraybosna’da vefat ettiği belirtildi.Karadağ’ın Cetinje şehrinde 1938’de dünyaya gelen Radovic, 1966-67 sezonunda Abdullah Gegiç’in teknik direktörlüğünü yaptığı Fenerbahçe’nin kalesini korudu.
Karadağlı futbolcu, sarı-lacivertli ekip dışında profesyonel futbol kariyerinin tamamını Zeljeznicar’da geçirdi. Zeljeznicar formasını 307 resmi maçta giyen Radovic, sakatlığı nedeniyle 1971’de kariyerini sonlandırdı.Eski Yugoslavya’nın en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilen Radovic, önemli isimlerle rekabet etmesine rağmen 3 kez de milli formayı giydi. Radovic’in cenaze töreni, yarın Cetinje’de yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.