Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçeli Valbuena sonunda isyan etti
Sezonun belki de en kritik virajından bir puan ile ayrılan Fenerbahçe büyük bir avantajı elinin tersiyle iterken, Valbuena da oyundan çıkmasına sert tepki gösterdi. Fransız futbolcu son oynanan beş maçta 90 dakikayı tamamlayamadı. Valbuena özellikle Galatasaray maçında oyundan alınmasına çok sinirlenmişti. Yakın çevresine bu konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan yıldız oyuncu, “Neden hep ben çıkıyorum?” diyerek isyanını dile getirdi. Elinden gelen gayreti gösterdiğini, iyi oynadığını ama 90 dakika sahada kalmak için daha neler yapması gerektiğini bilmediğini de ifade eden Valbuena son maçı da bitirememenin kızgınlığını yaşıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.