Öne Çıkanlar acun ılıcalı İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş maç saat kaçta Rishko Beauty Center Rishko Beauty london RISHKO BEAUTY Kozmetolog london Rishko london Rishko

Bu haber kez okundu.

Göztepe Londra Futbol Akademisi'nden görkemli bir yeni yıl tatil töreni

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA/SPOR SERVİSİ-Göztepe Londra Futbol Akademisi yeni yıl tatiline yine görkemli bir törenle girdi. İngiltere'nin başkenti Londra'da, 6 yIl önce kurulduğundan bu yana hem Türkiye yi hem Göztepe'yi Londra'da başarıyla temsil eden Göztepe FC London, ara tatil öncesi töre düzenledi. Göztepe FC London'in kuruculari ve yöneticileri Bora Örsel ve Huseyin Yüney törende yaptıkları konuşmada bu başarıyı özverili çalışma, inanç ve takım ruhu ile yakaladıklarını söylediler. 

Şu anda bünyesinde 160 öğrenciye bulunduran Göztepe FC London antremanlara 4 Ocak 2022'de tekrar başlayacak. 

Detaylı bilgi ve kayıtlar için Bora Örsel ve Hüseyin Yüney'e aşağidaki numaralardan ulaşabilirsiniz. 07786263227 veya 07711142490.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.