Öne Çıkanlar Ambargoed İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Sırrı Advantage Solicitors Emeklilik

Bu haber kez okundu.

Londra Mehmetçik Spor, Türkmenköy Aydın maç sonucu

Türk Toplumu Futbol Federasyonu TTFF takımlarından Mehmetçik Spor ile Türkmenköy Aydın Spor Pazar günü LFA Sunday Challange Trophy için New River Sports Centre'de karşılaştı. LFA (London Football Association) tarafından 2019-2020 sezonu için düzenlenen ve Londra'da faaliyet göstermekte olan tüm liglerden temsilcilerin katıldığı ''London Sunday Challange Trophy''  1. Tur maçında karşılaşan Türk takımları zaman zaman ağır yağmur altında geçen bu maçta centilmence bir oyun sergiledi. Maça katılan taraftarlar ise bu güzel ve çekişmeli geçen maçta hava şartlarına aldırmadan takımlarına destek verdiler. Maçın sonunda Mehmetçik 2-1 ile galibiyete ulaşan takım oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.