Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Güneydoğu

Bu haber kez okundu.

Şampiyonlar Ligi'nde devrim gibi değişiklik
Futbolda gol çizgisi başta olmak üzere birçok sıkıntılı konuyu aydınlatma adına devreye sokulan Video Yardımcı Hakem sistemi VAR, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde kullanılmayacağı duyuruldu.Video Yardımcı Hakem sisteminin halen test aşamasında olduğu belirtilirken, Avrupa'daki birçok ligdeki örnekler de göz önünde bulunduruldu.Resmi olarak VAR'ın önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde kullanılmayacağı ifade edildi.OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ SAYISINDA FLAŞ KARARBir diğer sıcak gelişme ‘oyuncu değişikliği' kuralı için belirtildi. Yine Başkan Ceferin tarafından değişiklik sayısının artacağı ifade edildi. Mevcut 3 oyuncu değişikliğinin 4'e çıkacağı kaydedildi. Bu kararın altında yatan sebep olarak, futbolcuların sağlığının koruma altına alınması ve takımlara daha rahat bir kadro kurma, kullanma şansı verilmesi gösterildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.