Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Cate Blanchett Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Igiltere Penny Mordaunt Avrupa iberallerin

Bu haber kez okundu.

3 ilde 22 terörist etkisiz hale getirildi

Genelkurmay Başkanlığından, Nusaybin, Şırnak ve Yüksekova'da 22 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği bildirildi.Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, terörle mücadele çalışmalarına ilişkin bilgi verildi.Buna göre, Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonda 10 bölücü terör örgütü üyesi etkisiz hale getirildi. Böylece, operasyonda etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 42 oldu. Operasyonda, 20 el yapımı patlayıcının imha edilmesiyle imha edilen toplam el yapımı patlayıcı sayısı ise 123'e yükseldi.Şırnak'ta süren operasyonda da 5 teröristin etkisiz hale getirilmesiyle kentte etkisiz hale getirilen terörist sayısı 33'e çıktı. 16 el yapımı patlayıcı imha edildi. Şırnak'ta operasyonlarda imha edilen toplam el yapımı patlayıcı sayısı ise 52 oldu.Şırnak merkeze bağlı Balveren köyünde, bölücü terör örgütü mensubu bir kişi yakalandı.Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde devam eden operasyonda ise 7 terörist etkisiz hale getirildi. Böylece ilçede etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 45 oldu. Operasyonda ayrıca, 2 el yapımı patlayıcının imha edilmesiyle imha edilen toplam el yapımı patlayıcı sayısı 19'a çıktı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.