Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

Ali İsmail Korkmaz'ın annesinden Özgecan Aslan yorumu

Hatay’daki Gezi Parkı protestolarında yüksekten düşerek hayatını kaybeden Ahmet Atakan’ın ailesi tarafından yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe Gezi olaylarında hayatlarını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz, Abdullah Cömert’in annesi Hatice Cömert, Ahmet Atakan’ın annesi Emsal Atakan ve çok sayıda genç katıldı. Yürüyüşte Mersin’de vahşi bir şekilde öldürülen Özgecan Aslan da unutulmadı. Yürüyüşe katılanlar, Gezi Parkı olaylarında hayatlarını kaybedenlerin fotoğraflarıyla beraber Özgecan’ın fotoğraflarını taşıdı. Ahmet Atakan’ın annesi ve babası, oğullarının 25’inci yaş gününü kutlayamamanın acısını yaşadıklarını söylediler. Oğullarının ölümüyle ilgili süren davada adalet aradıklarını aktaran Atakan ailesi, adaleti bulana kadar sokaklarda olacaklarını söyledi. Yürüyüşe katılan Emel Korkmaz da gözyaşları içerisinde yaptığı kısa konuşmada “Burada olmamın bir diğer nedeni Özgecan. İnanın Ali’m kadar canım yandı ona.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından yürüyüşe katılanlar olaysız şekilde dağıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.