Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Mehmet Gözde ingiltere Barkley Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice

Bu haber kez okundu.

Beratcan'ın ölümünde 'yasak aşk' şüphesi

Kartal’da 9 Mart’ta kaybolan ve cesedi önceki gün Tuzla’da bir su kanalında bulunan Beratcan Karakütük’ün (10) öldürülmesiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı.Polis, küçük çocuğu okul çıkışı kaçırdıktan sonra öldürüp cesedini su kanalına attığını düşündüğü servis şoförü E.K.’yi, cep telefonunun izini sürerek saptadı.

DİJİTAL AYAK İZLERİ

Polis, şüpheli olarak aranan servis şoförü E.K.’nin cep telefonunun, Beratcan’ın kaybolduğu gün son görüldüğü yerin yakınlarında sinyal verdiğini tespit etti. Daha sonra sürücünün cep telefonu sinyali ve aracındaki GPS’in izi sürülerek talihsiz küçüğün cansız bedeni bulundu.

PANİKLE KAÇMIŞ

Bir ilginç gelişme de bu tespitten sonra yaşandı. Servis şoförünün telefon trafiğini inceleyen dedektifler, E.K.’nin Beratcan’ın annesini tanıdığını belirlediler. Çünkü anne Türkan Karakütük ile Gebze’de çalıştığı fabrikaya servis çeken E.K. arasında çok sayıda telefon görüşmesi saptandı. Bu arada E.K.’nin, iki gün önce evi yakınında operasyon yapan polisleri görünce paniğe kapılıp kaçtığı ortaya çıktı. E.K.’yi yakalamak için Cinayet Büro Amirliği polisleri dün 3 kişinin ifadesine başvurdu.

‘OĞLUMUN KANINI YERDE KOYMAM’

Kartal Yıldız İşcimen İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Beratcan Karakütük, dün Kartal’daki evi önünde helallik sonrası toprağa verildi. Yüzlerce mahalleli evin önünde toplandı. Oğlunun tabutuna sarılan anne Türkan Karakütük “Senin kanını yerde koymam, sana bunu yakıştıranları yaşatmam yavrum” diye ağladı. Beratcan’ın cenazesi, Karabük’ün Yenice ilçesi Cihanbey köyünde toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.