Öne Çıkanlar londra Ece Dağıstan A. Dilek Aydın Kahramanmaraş UK londra avrupa Virgin Sport ingiltere Gallipoli Restoran Gallipoli angel Dilek Livaneli

Bu haber kez okundu.

Bursa'da iplik fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Müdahale Şube Müdür Vekili Özcan Bayrak'ın verdiği bilgiye göre, Eskişehir, Yalova, Kocaeli ve İstanbul'dan destek veren ekiplerin de yardımıyla, yaklaşık 12 saattir müdahale edilen yangın, kontrol altına alındı.Çalışmalara çevre illerden gelen itfaiye ekipleri, Bursa Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı söndürme araçları ile personeli dahil 50'ye yakın ekibin katıldığı bildirildi.Ayrıca büyük zarar gören fabrikada oluşabilecek çökmelere karşı Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve Nilüfer Arama Kurtarma ekipleri ile çok sayıda ambulans hazır bekletiliyor.Söndürme çalışmalarının sabah saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.