Öne Çıkanlar londra Aydın Çubukcu koronavirüs maç saat kaçta Bursa Kebap Evi londra Wolverhampton Nottingham yurt dışı İngilizlerin Atatürk saygısı Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu

Bu haber kez okundu.

Bursa'daki saldırıya ilişkin 16 kişi gözaltına alındı

Bursa'da, kadın teröristin üzerindeki düzeneği patlatması sonucu meydana gelen terör saldırısına ilişkin soruşturmada gözaltına alınanların sayısı 16'ya çıktı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör saldırısının ardından başlatılan soruşturmayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.Bursa, İstanbul, Şanlıurfa, Mardin ve Afyonkarahisar'da 15 kişinin gözaltına alınmasının ardından Zekiye Z. de İzmir'de yakalanarak Bursa'ya getirildi.Öte yandan, Mardin ve Afyonkarahisar'da gözaltına alınan 2 kadının kardeş oldukları öğrenildi.Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Tarihi Ulu Cami'nin batı girişi bölümünde, 27 Nisan'da bir kadın terörist üzerindeki bomba düzeneğini patlatmıştı. Teröristin öldüğü olayda yaralanan 13 kişi, Muradiye ve Çekirge devlet hastanelerinde tedavi altına alınmış, bunlardan 9'u taburcu edilmişti. Olay sonrası Bursa, Mardin, Şanlıurfa, İstanbul ve Afyonkarahisar'da 15 kişi gözaltına alınmıştı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.