Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC

Bu haber kez okundu.

Değer Deniz gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı

Beyoğlu'nda evinde boğularak öldürülmüş halde bulunan müzisyen Değer Deniz, son yolculuğuna uğurlandı. Cinayetin işlendiği evin kapısında zorlama olmadığını ve hiçbir şey çalınmadığını belirleyen polis, katilin Deniz'e yakın bir isim olma ihtimalini değerlendiriyor. Şehrin Kıyıları adlı şarkısının sözlerinde “Bu şehrin kıyılarına vurmuş bir sırrım var” diyen ve bu sır sorulduğunda, “Adı üstünde sır" diyen cevap veren müzisyenin, cinayeti de sırrını korumaya devam ediyor.İstanbul'da müzisyen Değer Deniz (39) evinde, elleri bağlanıp boğularak öldürülmüş olarak bulundu. 2012 yılında 'Bekle' adlı bir albüm çıkaran, bir dönem çok izlenen Bez Bebek dizisinin de jeneriğini yapmış ve şarkısını seslendirmiş olan Deniz'in öldürüldüğü evin kapısında zorlama izi olmadığı ve evden bir şey alınmadığı belirlendi.Deliller, Değer Deniz’in tanıdığı bir kişi tarafından öldürülmüş olma ihtimaline kuvvetlendirdi. Polis olayın meydana geldiği yerdeki tüm kamera kayıtları ile Değer Deniz’in bilgisayarı ve cep telefonunu da incelemeye aldı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Cinayetle ilgili sırlar gizemini korurken Müzisyen Deniz'in cenazesi, dün Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Cenaze, Üsküdar'daki Bülbüldere Fevziye Hatun Camisi'ne getirildi. Camide taziyeleri Deniz'in annesi ve kuzeni kabul ederken, cenazeye müzisyenin sanatçının ailesi ve yakınlarının yanı sıra arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

GAZETECİLERE İZİN VERİLMEDİ
Değer Deniz'in cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Bülbüldere Mezarlığı'nda defnedildi. Gazetecilere cenaze töreninden görüntü alınmasına izin verilmedi.

‘KENDİME ÖZEL SIRLARIM VAR’
Deniz, Şehrin Kıyıları adlı şarkısının sözlerinde “Bu şehrin kıyılarına vurmuş bir sırrım var” diyordu. Verdiği bir röportajda “Sırrın nedir?” sorusuna Değer Deniz,“Adı üstünde sır... Burada ne yazık ki açıklayamayacağım herkesin olduğu gibi benim de kendime özel sırlarım var” cevabını vermişti.

GRUBU ÖLÜM YÜZÜNDEN DAĞILMIŞTI
Değer Deniz’in Grup Metro’dan müzisyen arkadaşı Burak Terek de 6 yıl önce 9. kattan düşerek yaşamını yitirmişti. Terek, Kurtköy’deki evinin balkonundayken astım krizine yakalanarak 9. kattan düşmüştü. Bu olaydan sonra Değer Deniz’in gitaristliğini yaptığı, Teoman’ın prodüktörlüğünü üstlendiği Grup Metro dağılmıştı. Deniz, 2012 yılında Haber Türk'ten Zafer Akbaş’a verdiği röportajda bu olaydan “Metro 3 kişilik bir gruptu. 2002’de albümümüz çıktı Semra Altınel, Burak Terek ve benden oluşuyordu. Daha sonra Semra ile yollarımızı ayırdık. Ve ikimiz devam etme kararı aldık. Daha sonra biz de ayrıldık. Burak’la ilgili üzücü bir olay yaşadığımız için grup dağıldı” diye söz etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.