Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Min-Jae Kim Timur Öztürk AVRUPA SPOR İsrafil Erbil

Bu haber kez okundu.

Ege Bölgesi'nde bayram trafiği

Bayramda binlerce kişinin tatilini geçirmek için geldiği kıyı kesimlerde artan trafik nedeniyle Muğla Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri, sabah saatlerinden itibaren turizm merkezlerinin gidiş ve dönüş istikametlerinde uygulama yaptı.Turistik ilçeler Bodrum, Datça, Marmaris ve Fethiye'ye giden karayollarına çok sayıda sabit radar yerleştirilirken, trafik polisleri alkol ve emniyet kemeri kontrollerini artırdı. Denetimlerde hız limitinin üzerinde seyreden araç sürücülerine cezai işlem uygulanıyor. Denetimler, bayram tatili boyunca sık sık tekrarlanacak.Özellikle İstanbul, Ankara ile yakın iller İzmir, Denizli ve Aydın'dan gelen ziyaretçiler, Muğla-Aydın, Muğla-Denizli karayolu ili Fethiye'deki Belcekız Plajına ulaşmak isteyenler de Fethiye Ölüdeniz karayolunda uzun araç kuyruğu oluşmasına neden oldu.Trafik ekipleri araç yoğunluğunun önüne geçmek ve yolu trafiğe açmak için uzun uğraş verdi.  Muğla Valisi Amir Çiçek ise bayramın birinci gününde kente gelen ziyaretçi sayısında artış yaşanmaya devam ettiğini söyledi.Çiçek, bayram süresince turizm merkezleri güzergahlarında çok sayıda ekibin görev yapacağını kaydetti.Sürücülerden yakın takip, aşırı hız ve hatalı sollama yapmamalarını isteyen Çiçek, vatandaşların huzurlu bir tatil geçirmelerini sağlamak için gerekli her türlü tedbirin alındığını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.