Öne Çıkanlar Cemevi ingiltere Fransız piyanist Caroline Sageman Düzce Belediyesi bisiklet londra Londralılar Halil İzzet İngiltere Luton Türk Eğitim ve Kültür Merkezi Luton Türk Kültür Festivali Jiva Holidays Gallipoli Restoran

Bu haber kez okundu.

Görgü tanıkları canlı bombanın yolda patladığını söyledi

CNN Türk'ün haberine göre patlamanın nedeni canlı bomba saldırısı. Görgü tanıkları da patlamaya canlı bombanın yol açtığına yönelik ifadeler verdi. Bir diğer iddiaya göre, canlı bombanın asıl hedefine ulaşamadan bir yere giderken, yolda pombanın patladığı yönünde...Ancak resmi açıklama henüz yapılmadı.Patlamanın nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak görgü tanıkları patlamaya canlı bombanın yol açtığını ileri sürdü. Polis ekipleri olay yerinde ilk bulguları değerlerdiriyor. CNN Türk de olayın bir canlı bomba saldırısı olduğunu duyurdu. Patlamada bir kişinin cesedinin aşırı derecede deforme olduğu, bu kişinin canlı bomba olabiliceği belirtiliyor.

Canlı bomba erken patladı iddiası

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada canlı bombanın erken patladığı iddia ediliyor. Teröristin asıl hedefinin neresi olduğu araştırılıyor. Canlı bombanın yolda giderken bombanın infilak ettiği iddiası var.CNNTürk muhabirinin verdiği ilk bilgilere göre, canlı bombanın asıl hedefine ulaşamadan bir yere giderken, yolda bombanın patladığı belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.