Öne Çıkanlar londra maç saat kaçta 24 haziran seçimleri Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Azerbaycanın başkenti Aydın Çubukcu Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu Geri dönüşüm

Bu haber kez okundu.

Havalimanlarında güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı

Atatürk Havalimanında bölücü terör örgütü FETÖ'nün darbe girişimine destek verenlerin kaçma ihtimaline karşı alınan güvenlik tedbirleri kapsamında, yeşil ve gri pasaport sahiplerinin yurt dışına çıkışlarına detaylı incelemenin ardından izin veriliyor.Darbe girişimine destek verenlerin kaçma ihtimaline karşı dün Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında alınan güvenlik önlemleri devam ediyor.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde, kamu görevlileri ve ailelerinin alabildiği yeşil ile resmi vazifeyle görevlendirilenlere verilen gri pasaportları kullanan yolcuların işlemleri uzun sürüyor. Yeşil ve gri pasaportlar üzerindeki detaylı incelemeler, havalimanında uzun kuyruklar oluşturuyor. Bu nedenle uçaklarını kaçıran bazı yolcular, duruma tepki gösteriyor.KKTC yolcularının da kimlikleri üzerinde detaylı inceleme yapılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.