Öne Çıkanlar maç saat kaçta 24 haziran seçimleri türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor London Clinic Demir Leydi Dünyaca Ünlü Ambargoed Nazım Çavuşoğlu

Bu haber kez okundu.

İstanbul'da nem ve sıcaklık rekor kıracak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından elde edilen verilere göre, yapılan son analiz ve tahminlere göre yurdu etkileyecek sıcak hava dalgasının uzun süreli olması ve ağustos ayının ilk 10 günü boyunca etkili olması bekleniyor.

İSTANBULLU VATANDAŞ YANACAK

İstanbul'da, önümüzdeki hafta sonuna kadar en yüksek hava sıcaklığının mevsim normallerinde olacağı ancak 5 Ağustos Cuma gününden itibaren 34 dereceye kadar ulaşabileceği belirtildi.

İSTANBUL'DA REKOR NEM ORANI

Sıcak havanın etkili olmaya başladığı bugün İstanbul’da nem oranı cuma günü %64-94 seviyelerine yükselecek. Artan nem oranı mevcut hava sıcaklığından yaklaşık 10 derece daha fazlasının hissedilmesine neden olacak. 

İL İL HAVA DURUMU TAHMİNİ

Ankara- 37 

Kayseri- 37 

İzmir- 37 

Adana- 37 

İstanbul- 34

Bursa- 35 

Erzurum- 35

Diyarbakır- 44 

Şanlıurfa- 44 

Tunceli- 42

Malatya- 42

Gümüşhane- 40

Antalya- 39 

Samsun- 30 

Trabzon- 30 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.