Öne Çıkanlar Danilo aslı safak Bodrum Fenerbahçe Türk hakemlerinin Türkiyeyi Avrupa Komisyonu Covid19 Etkinliği Haringeyde Dünya Sağlık Gününde TGA

Bu haber kez okundu.

İstiklal Caddesi 1 Mayıs Günü boşaltıldı

İstiklal Caddesi, 1 Mayıs nedeniyle güvenlik önlemleri kapsamında polis tarafından kapatılınca boş kaldı. Caddede ise vatandaştan çok polisin olduğu görüldü.İstanbul Valiliği tarafından Taksim 1 Mayıs kutlamaları için yasaklanınca polis bölgeye giriş ve çıkışları kapattı. Taksim'e çıkan tüm yolların kapatılmasıyla ise İstiklal Caddesi boş kaldı. İstiklal Caddesi'ne Taksim ve tünel istikametinden giriş ve çıkışlar kapatılırken, caddeye bağlanan ara sokakların tamamına da demir bariyerler kuruldu.Polisler ise, çevrede geniş güvenlik önlemi alarak adeta kuş uçurtmuyor. Caddenin kapatılmasıyla ise işyerleri de kepenk kapattı. Alınan güvenlik önlemleri nedeniyle caddede vatandaştan çok polisin olduğu görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.