Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Britanya Kebap

Bu haber kez okundu.

İzmir'de gece yarısı Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik saldırı düzenlendi

İzmir'in Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğüne yönelik roketatarlı saldırı düzenlendi, seken mermilerin çevredeki binalara isabet ettiği bildirildi.Alınan ilk bilgilere göre, terör örgütü üyelerince saat 23.30 sıralarında İlçe Emniyet Müdürlüğü binasını hedef alan roketatarlı saldırı yapıldı.Olay yeri çevresi güvenlik çemberine alınırken, İzmir'den ilçeye yönlendirilen Terörle Mücadele ve Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışma başlattı.Yapılan ilk incelemede, emniyet binasına yönelik iki roket mermisinin atıldığı, roketlerden birinin emniyet binasının yaklaşık 100 ilerisindeki evin çatısına, diğerinin ise daha yakındaki Bayındır Devlet Hastanesi Acil Servis karşısındaki odun-kömür deposu olarak kullanılan alana isabet ettiği belirlendi.Roketlerin isabet ettiği bina çatısı ve depo alanında hasar oluştuğu, can kaybının meydana gelmediği bildirildi.Roketlerin Fotomoz tepesi mevkisinden atıldığı ihtimali üzerinde durulurken, bölgede özel harekat ekiplerince operasyon başlatıldı.

Görgü tanıkları anlattı

Olayın görgü tanıklarından, hastanede özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Ali Dilsizoğlu (33), patlama sesi üzerine acil servisten dışarı çıktıklarını, bu sırada ikinci roketin depo bölgesine düştüğünü söyledi. Dilsizoğlu, olay üzerine hastanede bulunanların panik yaşadığını, vatandaşları sakinleştirmeye çalıştıklarını belirtti.Evine roket mermisi isabet eden Semih Parmaksız ise (62), "Kulaklık takılıydı, büyük bir patlama duydum. İlk olarak havai fişek sandım. Kulaklığı çıkarıp baktığımda camların kırıldığını gördüm. Bizim için unutamayacağımız kötü bir anı oldu." diye konuştu.

Manisa'da güvenlik önlemleri artırıldı

Saldırının ardından Manisa Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Bayındır ilçesiyle bağlantısı olan yollar üzerinde güvenlik tedbiri alarak saldırıda kullanıldığı iddia edilen iki aracın yakalanması için çalışma başlattı.İlçede kamu kurumları ve emniyet binalarının etrafında güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.