Öne Çıkanlar Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları The Old Church Yasmine Dar Leyla Aydemir ingiltere cocuk Türkiye için GREAT burs Komedi Gazinosu Kumar Bağımlılığı Tedavisi alkol

Bu haber kez okundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atan kişiye verilecek ceza belli oldu

8 Nisan 2014’te  grup toplantısını yapmak üzere Meclis'e giden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıda bulunan Orhan Övet'e 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
 
2 YIL 6 AY
Ankara 3. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik ile sanık Övet katıldı.Mahkeme, Övet'e "kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret" suçundan 1 yıl 15 gün, "kamu görevlisini kasten yaralama" suçundan ise 1 yıl 5 ay 15 gün olmak üzere toplam 2 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
Duruşmada son sözü sorulan Övet, "Hepsi Bizans uşağıdır, başka da diyeceğim yoktur" dedi. Hâkim, Övet'in bu sözü üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.
 
AK PARTİ'DEN İHRAÇ EDİLDİ
Dönemin Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Övet’in AK Parti’ye üye olduğunu ama saldırıdan sonra partiden ihraç edildiğini açıklamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.