Öne Çıkanlar Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Tamer Levent Sunaka soruşturma Londrada çocuk felci virüsü son durum antalya İngiliz Polisinden Psikolog Alptekin Aydin Djokovic

Bu haber kez okundu.

Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın o talebi kabul edildi

Kanun hükmünde kararname ile görevlerinde uzaklaştırılan akademisyen Nuriye Gülmen ile öğretmen Semih Özakça’nın açıklık grevi devam ediyor. Hürriyet Gazetesinin haberine göre; Numune Hastanesi’nin raporunun ardından 19 gündür cezaevi kampüsü içindeki hastanede tutulan Gülmen’e kardeşi Beyza Gülmen, Özakça’ya ise annesi Sultan Özakça refakat edecek.

OHAL kararnamesiyle ihraç edilmelerinin ardından ‘İşimi istiyorum’ diyerek başlattıkları açlık grevi bugün 161’inci gününe giren akademisyen Nuriye Gülmen ve Semih Özakça, 28 Temmuz’dan bu yana Sincan Ceza İnfaz Kampüsü Hastanesi’nde tutuluyorlar.Gülmen’e refakat etmek için kardeşi, Özakça’ya refakat etmek için de annesi hastaneye gitti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.