Öne Çıkanlar ingiltere maç ne zaman Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu

Bu haber kez okundu.

O görüntüleri yayan polisle ilgili flaş açıklama

Olayla ilgili gazeteci Ersoy Dede, "Görüntüler basına satılmak için çekilmiş." iddiasında bulundu.Bir polis memurunun eşini nerede olduğuna inandırmak için görüntüleri paylaştığı ve oradan da hızla yayıldığı söylendi. Ersoy Dede olayın daha farklı bir boyutuna dikkat çekti. "Açığa alınan polis memuru, muhtemelen o gece birlikte çalıştığı bir iki arkadaşının da bilgisiyle, bu işten nasıl para kazanacağını hesaplamış.. Televizyon editörleriyle pazarlığa oturmuş.." ifadelerini kullanan Dede, "Eğer İHA, bu görüntüyü kimden kaç TL karşılığında satın aldığını söylediyse savcılara, düğüm çözülmüştür bile belki de.." dedi.

İşte Ersoy Dede'nin o yorumu:

Vatan Şaşmaz cinayetine dair olay yeri görüntülerinin, bir polis memuru tarafından eşine yollanarak yayıldığı ortaya çıktı.. İddiaya göre, hanımefendi, Beşiktaş emniyette polis memuru olan eşine, 'nerede kaldın?' diye mesaj atmış.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.