Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Öğrencinin yumruğu hizmetlinin sonu oldu

Antalya'da 14 yaşındaki öğrencinin yumruk atması nedeniyle düşerek başını beton zemine çarptığı iddia edilen 56 yaşındaki hizmetli Halit Turan, hayatını kaybetti.Muratpaşa ilçesi Soğuksu Mahallesi'ndeki Dr. Galip Kahraman Ortaokulu'nda görev yapan hizmetli Halit Turan, okul bahçesinde kendi köpeği ile başka bir köpeğin dalaştığını gördü.

Köpekleri tekme atarak ayırmaya çalışan Turan ile diğer köpeğin sahibi 14 yaşındaki A.G.B. arasında tartışma çıktı. Bu sırada A.G.B, Turan'a yumruk attı. Yumruğun etkisiyle yere düşen Turan, başı beton zemine çarptı.Okul bahçesinde oynayan çocukların haber vermesi üzerine gelen ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Turan, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.

A.G.B, Antalya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. A.G.B'nin emniyette, "Hakaret ederek üzerime yürüyünce kendimi korumak için yumruk attım. Öldürmek kastım yoktu" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.A.G.B, savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı. Turan'ın cenazesi ise toprağa verilmek üzere memleketi Burdur'a gönderildi.

Kaynak : AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.