Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

Rafet El Roman’ın Yeni Gözdesi Meltem Anastasia

Işıl Germen'in yorumu ile yetmişli yıllara damga vuran 'Bliyorum Sensin O, uzaklardan gelen ve artık içimizden biri olan Meltem Anastasia tarafından bir kez daha seslendirildi. Konservatuar eğitimini ülkesi Rusya'da tamamlayan ve dört yıl önce ülkemize gelerek 'O Ses Türkiye'de çeyrek finale yükselen Anastasia, genç yeteneklere verdiği önem ile dikkat çeken Rafet El Roman'ın desteği ile El Roman müzikten “BİLİYORUM SENSİN O” adlı single çıkardı.

Müzik stüdyo kayıtları Almanya'da gerçekleştirilen “BİLİYORUM SENSİN O” parçanın klibini de Rafet El Roman yönetti. Kıbrıs Les Ambassadors Otel’de çekilen klip, kısa bir süre önce yayına girmesine rağmen adından bir hayli söz ettiriyor.

Rafet El Roman, Meltem Anastasia, 'O Ses Türkiye'de dikkatimi çekmişti. Kendine özgü bir tazı var ve Türk pop müziğine yeni bir soluk getireceğine inanıyorum. Yetenekli gördüğüm bütün genç müzisyenlere kapım açık' şeklinde konuşuyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.