Öne Çıkanlar İngilterede Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Avrupa Birliği Islam Channel Business Awards Rauf Raif Denktaṣ Türk Okulu Kovid-19 Yaşar Halim vefat etti Boris Johnson Mehmet Gözde Kerem Yavuzarslan

Bu haber kez okundu.

THY 137 seferini daha iptal etti

Atatürk Havalimanı'ndan uçak iniş ve kalkışları normal olarak yapılıyor.Atatürk Havalimanı'nda uçaklara anti-icing olarak adlandırılan buzlanmayı önleyici sıvı sıkılma işlemi gerçekleştiriliyor. Yoğun çalışma ile yer hizmetleri şirketleri ve havayolları operasyonlarını aksama olmaması için faaliyetlerini sürdürmeye çalışıyor.Atatürk Havalimanı'nda dış hatlar gidiş katındaki check-in kontuarları ve pasaport polis noktalarının boş olduğu görüldü.

Türk Hava Yolları, yarın beklenen kar yağışı nedeniyle bir açıklama yaptı. Türk Hava Yolları resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: İstanbul, Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda beklenen meteorolojik hadise ve yoğun kar yağışı bazı seferlerimiz seferlerimiz iptal edilmiştir.Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.turkısairlines.com veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.