Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa muharrem ince maç ne zaman koronavirüs gazete maç hangi kanalda maç saat kaçta kktc

Bu haber kez okundu.

Yanmış kadın cesediyle ilgili yeni gelişme

Akhisar'da yakılmış halde bulunan kadın cesediyle ilgili yürütülen soruşturmada görev alan Manisa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cesedin büyük ölçüde yanmış olması nedeniyle henüz ölen kadının kimliğinin belirlenememiş olmasına rağmen şüphelilerin izine ulaştı.Olayı aydınlatmak için araştırmalarını yapılan kayıp başvuruları üzerinden yürüten polis, İzmir'den sağır ve dilsiz 20 yaşındaki E.G. için yapılan başvuru üzerinden hem şüphelilere hem de cinayete ilişkin bazı bulgulara ulaştı.

Şüpheliler de sağır ve dilsiz

İzmir'de yaşadığı ailesinin yanından habersizce ayrılarak, işitme engeliler okulundan tanıştığı ve Akhisar'da yaşayan erkek arkadaşının yanına gittiği bilinen E.G. hakkında, ailesinin ikinci kez kayıp başvurusunda bulunduğu bilgisine ulaşan polis, bunun üzerine kimlikleri açıklanmayan, üçü de sağır ve dilsiz erkek arkadaşı, annesi ve kız kardeşini gözaltına aldı.

İkinci bir cinayet şüphesi doğdu

Akşam saatlerinde şüpheliler önce cesedin bulunduğu yere ardından evlerine götürüldü. Şüphelilerin evlerinde Olay Yeri İnceleme Müdürlüğü'ne bağlı ekipler inceleme yaptı. Zanlıların sorgusu sürerken yaşanan bir gelişme ekipleri tekrar harekete geçirdi. Aynı bölgede ikinci bir ceset olduğu bilgisini edilen ekipler, arama çalışması başlattı. İlk cesedin bulunduğu barakaya 100 metre mesafedeki bir tarlada geriye kemikleri kalmış gömülü bir ceset bulundu. Kemikler bulunduğu yerden alınarak İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.İlk cesedin Seferihisar'da kaybolan sağır ve dilsiz bir kadına ait olduğunun sanıldığı, ikinci cesedin ise 2013 yılı Aralık ayından beri kendisinden haber alınamayan yine engelli bir erkeğe ait olduğunun tahmin edildiği, DNA sonuçlarına göre isimlerin kesinlik kazanacağı belirtildi.Şüphelilerin sağır ve dilsiz olması nedeniyle ifadelerinin alınması için özel bir ekip görev alıyor. Şüphelilerin kimlikleriyle ilgili şu an için bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili gözaltına alınan kadının oğlunun da arandığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.