Öne Çıkanlar Anadoludan Mistik Sesler Feryal Clark ingiltere ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı Ozan Arif kimdir Avukat Fidan Osoy londra Varis ülseri

Bu haber kez okundu.

Batı Avrupa Yerel Medya Çalıştayı Almanya'da

Avrupa Ajansı (AVA) Londra-Türkiye Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından 19-20 Mart tarihleri arasında Frankfurt Hilton City Center otelde gerçekleştirilecek olan “Batı Avrupa Yerel Medya Çalıştayı” organizasyonu başlıyor. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından 19-20 Mart 2016 tarihlerinde Frankfurt şehrinde Başbakan Yardımcısı Doç. Dr. Yalçın AKDOĞAN’ın katılımlarıyla Batı Avrupa Yerel Medya Çalıştayı düzenleniyor. Bu çalıştay kapsamında Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, Avusturya, İngiltere, İsviçre ve İskandinavya ülkelerinden yazılı ve görsel medya temsilcilerinin katılımı planlandı. Çalıştaya, İngiltere’den Avrupa Gazetesi katılacak. Çalıştayın ilk gününde “Diaspora Medyasının Gerekliliği” ve “Avrupa'daki Türk Medyası ile İşbirliğinde Kamu Kurumları” konulu paneller, ikinci gününde ise “Avrupa'da Türkçe Yayın Yapan Medya Organları ve Sorunları” adlı atölye çalışması gerçekleştirilecektir. Çalıştay’ın ilk gününde,  Doç. Dr. Kudret BÜLBÜL - Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı, Topluluk Medyasının Diasporik Yapımızı Güçlendirmesindeki Rolü’nü anlatacak. İlk gün  Hüseyin Avni KARSLIOĞLU – Türkiye Cumhuriyeti Berlin Büyükelçisi panele katılacak. Doç. Dr. Yalçın AKDOĞAN - Başbakan Yardımcısı, Yeni Türkiye Vizyonu Perspektifinden Doğan Türkiye Karşıtlığı ve Medyada Milli Reflekslerin Önemini konuşacak.

Batı Avrupa'daki Türk Medyası ile Kamu Kurumları

Moderatörlüğünü Doç. Dr. Kudret Bülbül’ün yapacağı, Şenol GÖKA,  TRT Genel Müdürü, Yakup KARACA, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü ve Şenol KAZANCI, Anadolu Ajansı Genel Müdürü’nün katılacağı panelde Batı Avrupa'daki Türk Medyası ile Kamu Kurumları konuşalacak. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından 19-20 Mart 2016 tarihlerinde Frankfurt şehrinde yapılacak olan çalıştayın programı şu konularla sona erecek.

*Diaspora Medyasının Önemi ve İslamofobya ve Medya

*Çalıştayın son gününde, Atölye çalışmaları yapılacak.  

“Avrupa'da Türkçe Yayın Yapan Medya Organları ve Sorunları’nın konuşulacağı oturumla ile çalıştay sona erecek

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.