Öne Çıkanlar Road tax Acapella Academy enfield 6 Şubat deprem 2025 Yaz turizm Sezonu ABD Başkanı Joe Biden Acar Ünlü Londra Üniversitesinde Canan Sağır Asyanın en güçlü 100 kadını Emmy Ödüllerinde

Bu haber kez okundu.

Almanya Başbakanı Merkel'den referandum açıklaması

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Polonya Başbakanı Beata Szydlo ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında, İngiltere'nin AB'den ayrılıp ayrılmaması konusundaki kararı İngiliz halkının vereceğini söyledi."Ben elbette İngiltere'nin AB'de kalmasını istiyorum" diyen Merkel, yapılacak referandumdan İngiltere'nin AB'den ayrılması (Brexit) kararı çıkması durumunda bunun sonucunun ne olacağına ilişkin soruya, spekülasyon yapmak istemediğini belirtti.Berlin ve Varşova olarak referandumun soncunu kabul edeceklerini ifade eden Szydlo, "Biz İngilizlerin (AB'de) kalacağına inanıyoruz ancak bu İngilizlerin kendi bağımsız kararı" dedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.