Öne Çıkanlar koronavirüs maç hangi kanalda maç ne zaman İngilterede Kovid-19 londra turk Boris Johnson maç saat kaçta chp haberleri acun ılıcalı

Bu haber kez okundu.

Bağdat'taki intihar saldırısında ölü sayısı 292'ye yükseldi

Irak Sağlık Bakanı Adile Humud Bağdat'ta yaptığı açıklamada, Irak'ın başkenti Bağdat'tın merkezindeki Karrada'da 3 Temmuz Pazar günü meydana gelen bombalı saldırıda ölü sayısının 292'ye yükseldiğini söyledi.Iraklı Bakan Humud, ölenlerden 115'nin kimliğine ulaşıldığını ve ailelerine teslim edildiğini ifade ederek, bunlardan 117'sinin ise maruz kaldıkları şiddetli yangın nedeniyle kimliklerinin tespit edilemediği bilgisini paylaştı.Humud, "Yaralı sayısı da 200'ü buldu. Bunların 23'ünün tedavisi sürüyor." diye konuştu.Saldırıyı terör örgütü DAEŞ üstlenmişti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.