Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA

Bu haber kez okundu.

Büyükelçilikte Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri buluştu

Avrupa Ajansı (AVA) Londra - Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası, TBCCI, İngiltere ve Türkiye arasındaki ticaretin geliştirilmesi ve yatırımların arttırılması, bu amaçla üyelerine geniş çaplı hizmetler sunmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. İngiltere Türk Ticaret Odası (TBCCI) Londra Büyükelçilik rezidansında 17 Aralık akşamı bir etkinlik düzenledi.  Etkinliği oda başkanı Emma Edhem yönetti. Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası  genel müdürü Yavuz Sökmen etkinliklerden bahsetti. Ticaret odasının yeni üyeleri tanıtıldı. Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın, Elçi Müsteşarı Güneş Yeşildağ, Türkiye İşbank Londra Müdürü Engin Topaloğlu,  TBCCI Yönetim Kurulundan Enver Kannur, Avrupa Gazetesi sahibi Vatan ÖZ, Right Holidays ortaklarından Arzu Pamuk ve Sinan Aydın ve üyeler etkinlikte hazır bulundu.

Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın

TÜPRAŞ Ali Sarper tanıtıldı

TBCCI başkanı Emma Edhem şunları söyledi: 

“Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası'na Büyükelçilik özel konutunda düzenlenen sıcak karşılama için Ekselansları Ümit Yalçın'a, çok teşekkür ederim. Odamıza verdiği destek ile güçlenmeye devam ediyoruz. Ayrıca yeni seçilen Yönetim Kurulu üyelerimizi ve uzun süredir görev yapan üyelerimizi tanıtmak için de harika bir akşamdı. Yıllık 28,1 milyon ton ham petrolü işleyen TÜPRAŞ, TBCCI’a katıldı ve süper yetenekli İngiltere CEO'su Ali Sarper tarafından temsil edildi. Bu yıl yeni üyelerde olağanüstü % 13,1 artış gördük ve 2020'de daha da iyi bir yıl geçirmeyi umuyoruz.Mutlu Noeller ve TBCCI'dan Yeni Yılınız Kutlu Olsun.”

TBCCI başkanı Emma Edhem

TÜPRAŞ İngiltere CEO'su Ali Sarper

Türkiye İşbank Londra Müdürü Engin Topaloğlu, TBCCI Yönetim Kurulundan Enver Kannur, Right Holidays ortaklarından Sinan Aydın

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.